Dubbelpostningar på twitter och facebook avslutade.

När jag mailar ett bloginlägg till posterous så uppdaterar det min blog, twitter och facebook. Det är ju bra i sig, dessutom har jag en Posterousflik på facebook som lägger upp poster. Plus detta hade jag twittertools på wordpress som twittrade all nya inlägg.

Detta allt gjorde att både posterous och twittertools uppdaterade twitter, och posterous och posterousfliken på facebook uppdaterade samtidigt.

Men nu hoppas jag att allt är avhjälpt, tack för tålamod för en ivrig app-geek.

-Simon 

Posted via email from zetterberg


2 svar till ”Dubbelpostningar på twitter och facebook avslutade.”

 1. Profilbild för Viggo Andersen
  Viggo Andersen

  Hej Simon.

  Hej Simon.

  Problemet är tyvärr bekant. Jag har också Posterous blogg, twitter plus ett par ännu opublicerade microbloggar och försöker hitta ett sätt att via en postning uppdatera allt. Jag har hittils försökt med Twitterfeed, Ping.fm (och några till) men resultatet blir ofta dubbelpostningar.

  Än knepigare tycker jag det är om man med en given postning endast vill uppdatera en del av sina webbplatser. t.ex. vill jag inte att alla tweets ska gå vidare till FB, det finns en app för det ”selektiv tweets* (om jag minns rätt) men den har jag aldrig fått att fungra tillfredsställande.

  Skulle hursomhelst vara kul att få titta på hur ditt upplägg ser ut. Om du skrivit om det någonstans får du gärna skicka en länk.

  Hälsningar/ Viggo

 2. Tjena! Jag kommer nog göra som jag börjat, jag tar bort alla autopost som jag har på olika ställen och lägger in de olika mailadresserna som finns på posterous i mobilens eller datorns adressregister, ex twitter@posterous.com etc. Sen klickar jag bara för de som jag vill skicka till varje gång. Jag har döpt mina uppdateringsmailadresser till namn som 1twitter och 1blog, då hamnar de tillsammans i mobilens adressregister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *