Husvagn

Jag flyttade tillbaka till Jönköping för några år sedan. Sedan dess har jag bott i kollektiv, en gammal stuga och några nätter hos mina föräldrar.

Kollektivet var gott, särskilt i början. Massa härligt folk runt omkring och alltid någon att käka eller ta en kopp kaffe med. Sedan flyttade jag till en släktings stuga, som låg precis efter stadens kant. Det var också fantastiskt härligt. Makalös utsikt och lugn och ro. Men efter en ganska kall vinter och ovälkomna gäster (möss) så började jag längta efter något mer eget.

Jag började således leta efter en stuga som jag kunde modda efter behag. Ett hem  som var mitt eget. Jag letade med lampa och lykta runtomkring Bankeryd (Där jag jobbar). Trots att ha bevakat nätet, satt upp och delat ut lappar i varenda brevlåda i skogarna så stod jag där utan. Så jag funderade en stund till.

Jag hade en tid kollat på Tinyhouses. Det är dock en hel del meck med det. Hitta en plats, rodda med el och avlopp etc. Då kollade jag vidare på Tinyhouses med hjul. Det skulle dock bli ett för dyrt projekt, just nu. Men vad är nästan som ett sådant hus på hjul? Jo, husvagn.

Så, efter ha tagit mitt första större lån så köpte jag en hyffsad husvagn och drog den till  campingen.

Så där bor jag nu, jag och Pommac. Jag har sällan eller aldrig varit så nöjd med mitt boende. Nära till jobbet, till naturen och ekonomiskt fördelaktigt.

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *