I love Social media, jättemycket, oftast.

Igår kväll kom jag på att jag behövde ett kontor för en dag, de enda kraven jag hade var att det fanns wifi och kaffe. Det tog under 1minut att få ett svar. Så idag sitter jag på Gertrud och jobbar.

För ett tag sedan behövde jag raka huvet, jag frågade efter en rakapparat på facebook, fem minuter senare hade jag svar, en timme senare var jag nyrakad.

Eller när jag ville göra våfflor, jag fick en hel hög med svar, bland annat från Stockholm.. grannen svarade dock och våffeldoften spred sig snart i lägenheten.

Älskade diskussion

En favorit är dock poster och kommentarer. När smartskallar diskuterar olika ämnen så lär jag mig så sjukt mycket. Istället för att läsa ihjäl mig så har dom hittat, sållat och värderat statistik & argument. Värsta konsult-tiden, helt gratis.

Det finns idioter överallt

Efter att ett par bekanta blivit attackerade av AFA frågade polisen om de hade lagt ut sin färdplan på twitter, vilket dom hade, då råddes dom till att berätta om vart de hade varit, i efterhand..

De(t) goda vinner

Även om det finns folk till allt, så vinner ändå möjligheten av att lära sig, dela med sig och uppleva diskussionen; med hästlängder.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *