Kommenterat 2010 29/9

Första och sista länken är nog de mest intressanta, annars är det som vanligt om Helsingborg och media som vanligt.
 1. Nischa eller inte nischa sin blogg – det är frågan– Jag funderar själv mycket på frågan, jag poster visserligen inte själv några ”personliga saker” men däremot personliga åsikter. Temat i min blogg skulle nog vara Helsingborg, sociala medier och samhälle..
 2. Lön som drivkraft eller motkraft– Problemet är att lönen inte speglar vår prestation. Lönen ökar endast motivationen tills lönen upplevs som skälig + lite till. Efter det visar forskning att lönen inte ökar prestationen, snarare sänker den. Sorry
 3. Fler attacker och kamphundar– Jag tror bestämt att det antalet är proportionellt med antalet olämpliga ägare.
 4. Formeln till nöjda kunder– Inom nya bransher så händer det väldigt ofta, ”dubbelsälj” först måste jag sälja in tjänsten, sen måste jag sälja in mig själv som leverantör av tjänsten.. Kanske ska köra på min gamla slogan: ”Har du fattat att ditt företag kan tjäna pengar på sociala medier? bra, då hjälper jag dig med resten”
 5. Eniro i ny kostym– Jag vet inte riktigt om en ful logga ska hjälpa. ”Krisdrabbad” det är väl något som händer plötsligt, som en översvämning eller jordbävning, Vaknade eniro en dag och allt var skitdåligt, tror inte det.
 6. I Just Want To Be Myself– Lite inspiration om att göra det man igentligen gillar.
  För jag vill också vara mig själv, och en bättre sådan för varje dag.
 7. Skattesmäll för Odd Molly– Jag är inte direkt insatt, men borde man inte kolla upp regler först? Vi snackar 900 000kr..
 8. Nötoljeutsläpp kan vara miljöbrott– Vilka nötter..
 9. The Pepsi-Coke Wars On Google StreetView [Video]– Jag har jämt haft för mig att google och coca cola har haft ihop det,nu kom beviset. Här kommer mer bevis http://imm.io/1rG7

5 svar till ”Kommenterat 2010 29/9”

 1. […] Simon Zetterberg framför Problemet är att lönen inte speglar vår prestation. Lönen ökar endast motivationen tills lönen upplevs som skälig + lite till. Efter det visar forskning att lönen inte ökar prestationen, snarare sänker den. Sorry […]

 2. Jag ser kamphundar efter svenska kennelklubbens standarder. Problemet i samhället är att när de flesta oinsatta pratar om ”kamphundar” pratar dom om blandraser.
  Därför blir hela diskussionen galen när de olika sidorna använder samma ord men menar olika saker.

 3. Profilbild för Rickard Cruz
  Rickard Cruz

  Min definition: Farliga hundar som ser ut att vilja äta upp min dotter…
  Jag anser därför inte att Tindra är någon kamphund, men även jag har fel ibland. =)

 4. Härligt att du skickar mitt brandtal för friheten vidare :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *