Kommenterat och delat 2010 25/9

Jag överkompenserar senaste dagarnas avsaknad av kommentarer,  med en hel hög av kommentarer. Idag bjuder jag mest på politik av någon anledning. En del reklam, gmail och entreprenörskap ligger även på listan.
 1. Absurdistan– Ibland har alla en misstanke, en tanke som bör betraktas som en miss.
 2. Sverigedemokraterna och konsten– Men det är ju viktigt att skydda och bevara den svenska kulturen.. som ex.. ehr..runstenar..
 3. Jag hatar SD– Jag skulle precis ha kunnat skriva denna texten, kanske inte lika bra men med samma poäng.
 4. Reklam, nej tack!– En del av målet med reklam är att förstärka kundens ideal-jag. Problemet är dock att det är uppdragsgivarens ideal-jag vi måste blidka för att få hem kontraktet. Bökigt.
 5. Entreprenörskap Unplugged!– Oj oj, dessa filmer måste jag kolla på så snart jag har tid. Imorgon?
 6. Stress eller harmoni?– Gamle daniel skickar in lite tänkvärt. Och här sitter jag en lördagskväll och gör mina morgonkommentarer..
 7. Rösta på idioten – inte på fascisten!– Hrmmm, både fyndigt och besvärligt.
 8. Öppna din värld för intryck!– Ha! dom där förstå-sig-påarna, själv skulle jag vilja betraktas som en försöker-att-förståare.
 9. NOSP-*Sociala Medier* Hur funkar det? / *Social Media* Club Skåne *…*– Just dé, det var den sista fredagen i månaden igår, således missade jag träffen. Det få bli nästa gång. Förresten, varför har jag inte fått en inbjudan via facebook?
 10. Många alliansväljare vill se MP i regeringen– Jag skulle själv vilja ha dem i riksdagen, dom för en vettig politik även om maria inte är så charmig. Men det har ju faktiskt inte med saken att göra.
 11. Spinns Smurftips– Jag har för tillfället ingen plan för mitt bloggande, hur jag ska få fler läsare eller varför. I hel fel ordning bestämmer jag dock att målet är 1000 läsare i månaden. Det skulle vara kul. Alternativt 7 kommentarer i veckan. Vi kan ju börja med det här åtminstånde.
 12. BODSTRÖM – Att stänga ute SD från utskotten är inte smart– Här håller jag med Bodström, faktiskt, det är inte klokt..
 13. How to get Gmail’s Priority Inbox on your mobile device– Om du vill lira in gmail´s prioriterade inbox i din mobil.
 14. MIN MASTERUPPSATS OM SOCIALA MEDIER INOM B2B ÄR FÄRDIG!– Spännande uppsats som jag tänker läsa och återkomma till.
 15. Underbar skylt på plattan!! | Plixi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *