Kompletterande styrketräning

Jag kommer komplettera min vanliga träning (löpning. kettlebell och CrossNature) med styrketräning. Alla tre sorterna är väldigt kompletterande och det behövs igentligen inte mer. Det finns dock en del muskler och rörelser som man inte riktigt kommer åt. Ex latsen, kompletta bukmuskelaturen och en ordentlig genomkörare av benen.

Så därför kommer jag börja träna på Fitness24seven. Deras billigaste medlemskap kostar bara 99kr i månaden. Då får man visserligen bara träna 06:00-16:00 måndag till fredag, men det passar mig utmärkt efterson jag bara jobbar kväll och helger.

För er som undrar så tränar jag inte ihjäl mig. Min träning/rekreation ser jag mer som en hobby. Dessutom så tror jag att människan är kapabel till så sjukt mycket mer än vardagssvenskens vardag ser ut. Så 75% av mina aktiviteter är mer av en kompensation för ett annars ganska stillasittande/lugnt liv.

 

Bloggpost #023 av #blogg100

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *