Mina tre favoritappar

Förutom Fb, Instagram etc så har jag tre extra favoritappar. Appar som jag antar att de flesta inte har. Nu är det inte så att de rent tekniskt eller utseendemässigt toppar, men de fyller sin funktion, med bravur.

Först ut, Tumblr. Vill du börja blogga, enkelt och snabbt så är det Tumblr som gäller. Du kan posta bilder, citat, video etc. Skulle du senare vilja gå över till WordPress så går det enkelt att exportera och sen importera till WordPress.

Nummer två, Socialcam. Som Instagram men video. Jag vet att insta har video men de har ju bara 15sek, Socialcam är obegränsad. Du kan dessutom vidarefordran till youtube och Facebook om du vill.

Sist men inte minst, Sunrise. Snygg och trevlig kalenderapp. Funkar med gmail och iCal. Den finns naturligtvis till iPad också.

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *