Postalicious istället för shareditems2wp..

Jag ville sammanfatta mina kommentarer liksom många andra. Inne i wordpress plugindjungel hittade jag Shareditems2wp där Jardenberg har varit med och tagit fram ett plugin ska fixa biffen.

Men

Jag får det inte att fungera. Jag kan ta på mig ansvaret för att den inte gör just detta, men den fungerar fortfarande inte. Jakten i djungeln gick vidare tills jag stötte på postalicious. den gör ett bra jobb. Ska se om jag kan styla till den lite dock.

Men

Jag vill ju använde shareditems2wp. Finns det något klassiskt fel som jag antagligen gjort?

Ska ge den en stab till ikväll igen..

Publicerat den
Kategoriserat som News

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

3 kommentarer

  1. Jag fick inte heller @jardenberg’s och deras plugin att funka så jag använder http://www.googletutor.com/shared-items-post/ istället. Jag undrar om det inte är den de har forkat eller nåt… men den gör vad den ska i.a.f.
    Berätta gärna vad du gillar Postalicious sen. Jag drömmer f.ö. om en totalintegration av alla mina flöden i bloggen, som en megapipe, där vissa saker klumpas ihop i veckoposts medan vissa postas själva med ett helt excerpt, vissa postas som thumbnailgallerier o.s.v. Att man kan göra feed-specifika settings alltså. Det vore sweet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *