Säljandets hantverk

Min anställning som rekryterare och social medie-ansvarig på YUMP Academy har nu upphört, även den bästa av visstidsanställningar tar slut. Här delar jag med mig av det som varit mest givande för mig.

handshake

Original by:oooh.oooh, manipilated by ximon.se 

Speciellt tre saker har jag lärt mig:

  • Låt mottagaren bestämma om din tjänst, produkt eller information är intressant eller inte, bestäm inte åt dom genom att inte fråga. Ta kontakt!
  • Uppföljning, uppföljning uppföljning! Tappa inte hårt arbete genom att inte följa upp dina kontakter, mail, sms och telefonsamtal.
  • Planera orsaker till att lyckas, inte ursäkter till att misslyckas.

Tre praktiska råd, väl värda att prova.

  • På arbetsdagens slut, planera som din egen chef de 6 viktigaste sakerna att göra nästa dag. Nästa dag, vakna som anställd och utför.
  • Gå och lägg dig i tid, gå upp i tid, äta regelbundet och promenera när du kan.
  • Anteckna och sortera; anteckningar spridda överallt är skit, inga anteckningar är skit. Spring och köp en moleskin eller/och använd evernote.

Har du frågor över hur jag arbetat med YUMP´s sociala medier så delar jag gärna med mig. (Nä, jag kommer inte berätta några av YUMP´s affärshemligheter)

Må väl

Publicerat den
Kategoriserat som News

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

2 kommentarer

  1. Grymt bra tips! Anta utmaningen? Du menar att du också ska publicera 17.30 varje dag?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *