Vilka ungdomar vill starta eget Skåne?

Vi på YUMP så letar jag efter drivna 20-29åringar som vill starta sitt eget företag, men som känner att de behöver mer erfarenhet och ett större nätverk för att förverkliga sina ideér.

YUMP kommer vi till hösten köra igång ett av Sveriges vassaste entreprenörsprogram i Malmö. Det är en 6 månaders kort, CSN-berättigande och praktiskt betonat program där man startar sitt eget företag.

Frågan står kvar, i vilka forum och sammanhang, Irl som på nätet; hittar jag dessa människor för att ge dem sin livs chans?

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

2 kommentarer

  1. Spännande fråga som jag och en vän oxå brottas lite med när vi pratar om ett upplägg för att lära organisationer att bli mera innovativa. Jag tror inte nödvändigtvis att du bra hittar dem, tror att de största talangerna inte syns förrän de kommer i rätt miljö. ni kanske måste köra med aktiv antagning till programmet där man under en dag kör en process i idéutveckling för att se vilka som faktiskt har det i sig.

  2. Tack för din kommentar!
    Vi har faktiskt en väldigt aktiv antagningsförfarande, som håller på en vecka med intervjuer och tester.
    Men utmaningen jag står i nu är att hitta folk som söker in.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *