Fredag v42 Tips till entreprenören, att lyckas, bredbandskollen och att välja rätt vinterdäck.

 1. Tips till blivande entreprenörer– Den här artikeln är sjukt klockren. Den borde vara kurslitteratur på alla entreprenörsutbildningar.
 2. http://www.mattiasgronborg.com/social-media/investering-ar-tiden-for-att-forsta-verktygen/– Du behöver inte nörda i koder för att rockar på sociala medier. Ibland tror jag faktiskt kan vara en nackdel, kanske. Mattias har hittat sin linje.
 3. Don’t You Hate It When There’s Audio Playing on a Website But You Can’t Figure Out Which Tab It’s Coming From?– Jag blir lika skraj varje gång en hemsida automatiskt börjar prata eller låta.
  Det måste finnas ett släkte bland oss webbdesigners som gör dåliga grejer. Det syns inte på dom och dom ger sig inte till känna. Men dom finns där och förpestar ovetandes webbsurfare som inte anar något ont.
  Kan inte vi som försöker följa lite vett och kutym skaffa ett hemligt handslag eller gömma en liten kod som dom dåliga inte märker? Så man inte smittas.. ps. jag kollar på The Invasion nu..
 4. Att anlita en reklambyrå– Funderar du på att ta hjälp av en reklambyrå, köp inte grisen i säcken, tänk en runda till.
 5. Konsten att lyckas!– Jag brukar inte pusha kristna grejer, men det här är faktiskt bra och så enkelt det kan bli. Kristet eller ej.
 6. Easy Content Scheduling for Bloggers– Skarpa tips för att styra upp ditt bloggande
 7. ”Working on the right thing is probably more important than working hard.”– Sant, men jobba hårt är bättre än att sitta still och fundera på vad som är rätt. Eller?
 8. Bredbandskollen 2.0– äntligen en uppdatering och en rejäl sådan.
 9. Så väljer du rätt vinterdäck– Har sagt det innan, dubbdäck, välj dubbdäck
 10. Hur svårt är det att köpa från dig? | The Brand-Man– Suger åt mig inspiration, ”Skapa en kompis sälj din tjänst, gör pengar.”
 11. 70-Terabyte Homemade Computer Can Hold 24 Million Songs [DIY]– Men varför? Jag jobbar på att inte behöva en hårddisk alls..
 12. Ta ditt personliga varumärke på allvar – det är din främsta tillgång– ok, en sak till som du måste läsa idag, måste om du på något sätt är beroende av ditt varumärke.
 13. I Want Viral and I Want It Now! | ComPRehension– Viral marknadsföring, ska du läsa något idag är det detta.
 14. The Difference Between Facebook and Twitter– Skillnaden mellan twitter och facebook..
 15. Dödahavsrullarna nu på nätet – gratis– Döda havsrullarna på nätet? Kan man använda google translate på den? Annars blir det lite lurigt.
 16. Otillåten inlåsning på gruppboende för barn – hd.se– ”mer personal” då är det ju svårt att spara pengar till investmentbolagen. Varför finns det inga föräldrakooperativ som driver sådan här verksamhet, ungefär som dagis etc?
 17. Visual Theater – How to Tell a Story Creatively– Riktigt bra video som visar vad man kan göra med en projektor i stadsmiljö. Tack @doktorspinn för tipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *