Inspireras! Snyggt CV för Simon Zetterberg

Jag har precis använt mig av teamfactorys tjänster Det är ett företag som bland annat skriver CV´n. Förr tyckte jag att alla skulle skriva sina egna CV´n, för att inte lura arbetsgivaren på det ena eller andra. Jag tycker fortfarande inte att man ska lura en arbetsgivare, det slår dessutom främst tillbaka på en själv, men det är faktiskt så att jag söker inte jobbet som CV-skrivare. Jag söker jobbet som ex projektledare, webbdesigner, handledare. Ska jag då ratas för att jag är kass på att skriva just CV´n? Det vore ju puckat.

Därför tog jag tillvara på deras erbjudande och lät dem skriva mitt CV. Efter att ha skickat in alla gamla CV´n och svarat på en rejäl dos frågor levererade dom något riktigt bra. Det var mina ord, mina formuleringar men med en finess som är värt varenda krona. CV´t var ännu mer jag än om jag hade skrivit det själv. 

Jag kan inte annat än rekommendera teamfactorys tjänster, trevliga och snabba är dom dessutom.


Ett svar till ”Inspireras! Snyggt CV för Simon Zetterberg”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Simon Zetterberg, teamfactoryab. teamfactoryab said: RT @ximon_se: Inspireras! Snyggt CV för Simon Zetterberg http://ff.im/-yBVzu […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *