Knyta ihop design, funktion och sociala medier.

Jag använder som en del av er kanske ser wordpresstemat cutline till min blogg. Ett tema som jag är ganska nöjd med. Visst, jag gör teman åt företag och privatpersoner, men eftersom jag också förespråkar att använda färdiga stabila teman och anpassa dom till specifika behov (temafärger, logga funktioner) så vill jag själv vara ett föredöme.

Jag kan en del php, html och är flytande på css, men jag är inte bäst som Tomas, jag hanterar en hel del design, men jag har inte den där fantastiska touchen som Dennis.  Min starka sida är dock att knyta ihop design, funktion och webbnärvaro (sociala medier), ungefär som Michael Nilsson, att förstå vad du vill ha och kommunicera mellan nördarna och dig; och mellan dig och dina kunder!

Jag vägleder dig bland de sociala medierna. Många verktyg och tjänster är gratis, men din tid är inte gratis. Tillsammans går vi igenom praktiska saker som web-verktyg, mätverktyg etc men framför allt värderingar, målsättningar och hyffs på nätet. Du får en skarpare webbnärvaro och tid över till att jobba med det du är bra på.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *