Kommenterat 2010 13/9

Länkar mellan 2010 11/9 & 2010 13/9:

 1. Yump continues– Den här tjejen ska ni hålla koll på, hon kan gå hur långt som helst.
  Ni får stå ut med lite mode och yadda, hon går dock på ett av Sveriges vassaste entreprenörsprogram..
 2. Yump continues– Den här tjejen ska ni hålla koll på, hon kan gå hur långt som helst.
  Ni får stå ut med lite mode och yadda, hon går dock på ett av Sveriges vassaste entreprenörsprogram..
 3. Offentlighet och undanskymdhet– Intressant artikel, men framför allt en intressant människa i ett spännande sammanhang, särskilt för oss som ”jobbar med sociala medier” Har du inte laggt till honom i din RSS-läsare eller addat honom på twitter så gör det.
 4. What To Do When Clients Haggle– Uppfriskande attityd när många säger att man ska droppa ”besvärliga” kunder som en sten i vattnet.
 5. Sociala medier i valet floppar inte– En läasvärd artikel, som vanligt från Strand.
  Men den stora frågan som dyker upp i min skalle är: HUR de har kommit fram till att det är en flopp? Hur har de räknat fram ROI på partierna engagemang?

  Förresten, valet är inte förren en vecka va?

 6. Det Stora Samtalet– Det här ska kollas på, men först måste jag somna ch vakna..
 7. 12 Common CSS Mistakes Web Developers Make

  – Tycker du också att CodeIsPoetry? Är du ny i CSS´ns underbara värld, börja med goda vanor direkt, det tjänar du på i längden.

 8. Muslimer i protest mot Koranbål
  – Det här är ju så tråkigt! Deras protester, motiverade eller inte, skapar bara mer irritation och rädsla. Hur kan detta på något sätt skapa mer samförstånd?
 9. Schnygg cykel!
  – En kommentar som kanske inte tillför diskussionen så mycket, men, JAG VILL HAAA!!!
 10. Det är inte alltid en fördel att fatta sig kort – Det här är faktiskt rätt roligt..
 11. Billig och enkel backup av WordPress – Det här låter riktigt bra, i boken ”Digging into WordPress” så rekommenderas ”File Vault”, är det något som du har prövat?
 12. Det handlar om din närvaro på webben – ”så har du mer eller mindre än skyldighet att bete dig som en normal person” Kan inte hålla med mer. Företag och personer kan bli helt uppe i mätningar, ROI och statistik, saker som är intressanta och nyttiga. Men allt det blir skit om du inte beter dig som en vettig person.Att starta en ”mötesplats” oavsett om det är via twitter, facebook eller blogg och inte själv vara där är som att bjuda in vänner till fest och inte själv dyka upp. Folk blir mer irriterade än om du inte bjudit in till fest alls. Slappna av, pröva och börja med att lyssna innan du stormar in och berättar att du är bäst. Som vid vilken kaffepaus som helst.
 13. MISSHANDEL SD-politiker överfölls i sin lägenhet – Det här är inte ok, på något sätt. Vi kan aldrig bekämpa intolerans med intolerans.
 14. Konstigt att internet inte påverkar valet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *