Kommenterat 2010 15/9

  The Seven Deadly Sins of Social Media | Fast Company– Detta är bra skit. Du behöver inte köpa boken, bara att läsa utdraget ur boken sätter tanken på rätt kurs.

  Att välja rätt wordpress-tema– Det är ett elände att välja tema, nu sitter jag på hybrid och är ganska nöjd, layoutmässigt i varje fall.

  Politikerbloggen » TAKTIKRÖSTNING Fyra av tio beredda enligt mätning– Det här är ganska intressant. Spontant tycker jag att det är en sund utveckling av valet. Som valet är nu så röstar man JA till en sak och NEJ till 6 partier. Undra vad som skulle hända om man fick till exempel 6 röster att fördela, eller tre minus och tre plusröster. Då skulle det kanske bli mer representativt när folket röstar.

  Webbapp för smidiga diskussioner i realtid– Sitter och väntar på bekräftelsemailet.. Det låter intressant.

  Premiärvisning: Sociala? Medier? En antologi om en ny tid– Jag blev tillfrågad om jag ville vara med, men jag fick inte tummen ur, jäkla skit. Hoppas på nästa gång. #fetfail för min del.

  Bloggotyperna– Jag funderar på vart jag skulle passa in. Jag lutar nog åt mediebloggaren.. Får nog skärpa till mig lite.

  Franska senaten antog slöjförbud – hd.se– Jag är kluven till det här.
  Ena sidan kan burka vara människoförtryck, åt andra sidan kan det vara ett sätt att uttrycka sin religionsfrihet. Oavsett så blir konsekvenserna ännu värre för kvinnorna. Kommer männen låta sina kvinnor vara ute utan burka eller nicab? Eller kommer de tvingas vara hemma?

  Is Steve Jobs a Ninja?– Jag vet inte om detta är värt att dela, men det är rätt roligt ändå.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *