Kommenterat och delat 2010 28/9

Idag bjuds det inte på någon politik alls! däremot lite sociala medier (surprise), helsingborg och fairtrade, håll till godo.
 1. Fler behöriga lärare i Helsingborg– Det här är ju åt rätt håll i varje fall, gott.
 2. Welcome Windows Live Spaces Bloggers — Blog — WordPress.com– Ha! Det här är ju riktigt fett. Men.. jag funderade ju på att tatuera in ett W, men nu associeras dom ju med windows.. jobbigt.
 3. http://thirdopinion.nu/2010/09/27/som-da-vincikoden-fast-pa-natet– Det här verkar farligt. Ska jag våga prova?
 4. Five rules for your About page– Jag kommenterade en annan post härrom dagen hur man gör en bra ”om mig”sida. Här kommer ett nedkokat tips.
 5. Helsingborgskampanj mot ungdomsbrott– Heja Helsingborg!!
 6. Det du behöver veta om sociala medier– Ok gott folk, vill du ha en krash-kurs i vad sociala medier är, på ytan i varje fall? följ länken.
 7. 50 Can’t-Fail Techniques for Finding Great Blog Topics– Bloggtorka? Här bjuds på några tips för att få igång tangenterna.
 8. Twitter och vänskapen– När jag skaffade twitter för första gången tänkte jag: -Och nu då? Efter en ganska klantig start med länkar till roliga katter och CSS-kod i överflöd började det mer personliga komma in. Jag började hitta spännande människor som var ypperligt värda att följa. Helt plötsligt började människor följa mig. Efterhand har jag fått mig ett par ”Twitterkompisar” Som ger mig feedback, råd och push. Jag i min tur försöker hjälpa andra så gott som jag kan. RT och antalet följare är inte prio för mig. Generösiteten, tempot och närvaron ger mig det jag ofta behöver.
 9. Helsingborgs stad – Prenumerera på nyheter– Ett av de mest spännande projekten i Helsingborg/Skåne just nu och ett bra tag framöver.
 10. Five Best Presentation Creation Tools [Hive Five]– Jag är ingen fan av presentationer med en projektor, ge mig en stor whiteboard så är jag mer än nöjd.
  Men jag tänkte på Prezi, jag blir alltid sjösjuk när jag tittar på såna presentationer, hur gör man för att slippa det?
 11. Fairtrade – ekonomiskt hållbart?– Jag haåller med Karsten, lite är bättre än inget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *