Livet i Jönköping :)

Nu är det lite mer än ett år sedan jag flyttade till Jönköping, med delad känsla såklart, men framför allt härligt. Närmare familj, Vidablick och nya vänner.

Efter ett år i ett härligt semi-kollektiv har jag flyttat ut till en stuga på Vidablick. Här arbetar jag aset av mig, med ett leende på läpparna. Det blir långa dagar ibland, men att ständigt vara ute i sol (och regn) är mumma för min själ.

Ibland saknar jag Helsingborg, det känns både nära och så långt bort. Jag saknar entreprenörsandan, H+, SHIP; men framför allt alla vänner. Har ni vägarna förbi, kom hit! Jag bjuder på boende och kanske en grillning med Vättern som utsikt.

Efter att säsongen är slut så kommer jag resa runt i Sverige, och lite utomlands. Vill ni ha besök (eller har en bädd över en natt eller två rättare sagt ;) så säg till.

Den här vintern kommer bli sjukt bra!

Pepp peppelipepp!
/simon

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *