Måndag v 40, om wordpress, SEO, SD och mitt drömkontor

 1. Här är Googles nya e-bok om Sökmotoroptimering [Ladda ner gratis] — Wolber– Blivande kvällsläsning om googles handbok i sökoptimering.
 2. Ohly tänker debattera med Åkesson– Lars Ohly och Åkesson, det här kan bli spännande.
 3. Kampanj SEB | SvD– Tid är inte bara den nya valutan, det är den nya statusen. Men då befinner man sig i det nygamla tänket att jobb bara är 08-17. Bör dock understryka att jag inte alltid är tillgänglig, oavsett o jag ”jobbar” eller inte.
 4. #642 Få dig en tankeställare om att vara empatisk– 10 minuter om empati, lysande och intressant för oss nördar.
 5. KDU:are misshandlad i Malmö– Misshandel på KDUáre, det är väl en rimlig reaktion.. not.
 6. COPYRIOT | Varför det inte finns några intellektuella i Sverigedemokraterna– Personligen lite torr text, men väl värt att veta och att kunna diskutera utifrån.
 7. Blogga som ett proffs med Live Writer | PCOnline – Din datortidning på webben!– Jag sitter själv med Windows live writer och är väldigt nöjd. Har naturligtvis provat runt en hel del.. WLW har dock hittils vunnit. Kan varmt rekommenderas.
 8. Build an Attractive DIY Desk and Workspace from Wooden Pallets– Är det någon som kan erbjuda något liknande i Skåne så hyr jag in mig direkt..
 9. Is The Word ’Publish’ Becoming Obsolete?– Ganska stor och spännande förändring hos en så pass stor organisation. I Sverige håller väl ordet Utgivare ett tag till, men enligt SAOB ligger Redaktör lite pyrt till. Främst är det någon som redigerar texter, men det nämns hela tiden i relation till trycksaker.. Få se vad det blir av ordet i Sverige. Några förslag?
 10. WordPress som publiceringsverktyg, myterna, fördelarna och nackdelarna– Fördelar och nackdelar med att använda wordpress som publiceringsplattform. Om du undrar vad han snackar om, att du inte hittar alla plugin och teman, då kanske du sitter på wordpress.com, han snackar om wordpress.org, alltså när man har en egen domän och installation av wordpress.
 11. http://www.blogherald.com/2010/09/30/should-twitter-buy-flickr/– Det här vore ju fantastiskt trevligt. Är det realistiskt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *