Måndag v 42 Dubbdäck, självmordssiter, sms vs twitter och mirakel.

Måndag morgon, lite länkar med allt möjligt, du kan hoppa över den här idag. Men veckan är ung så det ska nog bli intressantare nyheter framåt veckan. Kommer nog leverera en ganska spännande bloggpost om sociala medier idag.. Följ mig på twitter så missar ni inget.
 1. Verkningslöst att förbjuda dubbdäck– Att det ens diskuteras, många forskningsrapporter och erfarenheter visar att dubbdäck är bäst i blixthalka och på andra riktigt hala underlag.
 2. Telebolag skärper regler för unga– En typ av tuffare tag mot ungdomar som jag faktiskt gillar.
 3. Självmordssajter – stöd eller risk?– Det handlar inte om självmordssiter, det handlar om mäniskor som mår jäkligt dåligt, och andra människor som mår jäkligt dåligt. Förbud och jakt på faciliterande forum löser inte grejen. Vi måste tillsammans; släkt, vänner, skola och grannar vara vakna för våra nära, våga prata och våga bry oss. Säg hej, bjud på en godis eller en kopp kaffe. Vänta inte med det, gör det nu.
 4. Tio sms i timmen för USA-tjejer– Kom igen nu tjejer. Twitter is the shit, slår sms på alla punkter.
 5. Vanvård av hundar i blivande kennel– Vanvård av hundar, vad trött jag blir. Finns det inget fängelsestraff för sånt här?
 6. Ett annat slags mirakel.Rättelse, Av någon anledning så fick jag för mig att @jocke Jardenberg hade skrivit detta inlägget, det var helt fel, det är Ulrika Good, jag ber henne så mycket om ursäkt.
  Det här med nattvarden, jag tror at det handlar om en symbolik, en ganska viktig sådan. Måste dock säga att jocke ganska ofta skriver om tro-grejer, fastän att han är ateist(?). Fortsätt med det.
 7. DeadlineffektenVikten av deadlines.

4 svar till ”Måndag v 42 Dubbdäck, självmordssiter, sms vs twitter och mirakel.”

 1. Nattvarden? Jocke? Ulrika heter jag som skrev om mitt mirakelblockljus ;).

 2. Oops sorry, ska rättas.

  Den 18 okt 2010 13.05, ”Disqus” skrev:

  ======

 3. Sådär, ursäkta missen, jag måste ha kommenterat honom och artikeln på Buzz, och trott att det var han som skrivit, crazy shit.

 4. Sådär, ursäkta missen @ulrikagood, jag måste ha kommenterat honom och artikeln på Buzz, och trott att det var han som skrivit, crazy shit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *