Kategori: friluft


 • Söker nytt jobb i Jönköping som teambuildingsinstruktör eller liknande.

  Har precis färdig med min säsong som
  grupphandledare/teambuildingsinstruktör på
  KFUMgården Vidablick, så nu letar jag efter nya uppdrag eller anställning. Jag vill helst vara utomhus eller stå inför grupper, helst båda.
  Jag kan friluftsliv, utepedagogik och upplevelsebaserat lärande. Har utöver detta stor erfarenhet av sociala medier i olika företag men har även jobbat som idrotts och slöjdlärare. Är lite av entreprörsskalle och erfarenhet från det området.
  Dela gärna detta.

  /simon

  Kategori


 • Från skärmstirrande till solbränna.

  Inriktningen på denna blogg har varit digital kommunikation och då gärna på en nördnivå. En nivå som gemene man inte är på.

  Det finns dock så många som är så mycket bättre än jag (jardenberg, deeped och Beata Wickbom) på att ta hitta, analysera och presentera nätet.  Så jag släpper det bollen helt enkelt. Det kommer fortfarande bli en del om nätet, men på en nivå där gemene man är på. Som hur twitter funkar (inte API’n alltså), hur man kan ändra timelinen på facebook eller använda evernote till vardagsbestyr.

  Det kommer även fortsättningsvis bli en del lifehack; kluriga sätt på att göra vardagen lite smartare och roligare.

  Den nya på ximon.se som kommer växa fram, är träning, friluft och grupprocess. Det kan verka som en märklig blandning men de flyter ofta ihop, särskilt för mig.  Varför denna inriktning? Jag har de senaste veckorna åter arbetat på en kursgård som heter Vidablick, och Vidablick får en att börja fundera över livet.
  Jag har det senaste året suttit framför en dator och dött mentalt. Nu efter ha kunnat vara ute hela dagar, tagit en kopp kaffe med hela Vättern som utsikt, handlett grupper i process och höghöjdsutmaningar och fått en skön solbränna så vet jag vad jag vill göra, jag vill vara ute.

  Detta innebär inte att jag kommer sluta ta webbuppdrag, lämna branschen helt, lägga telefonen på hyllan och paddan under sängen. De kommer fortfarande vara med, men som ett verktyg och inte ett intresse (nu ljuger jag lite..).

  Summa:
  ximon.se kommer jag dela de saker som kan vara intressanta för andra människor. Sociala medier i vardagen, lifehack, frilufts och grupputveckling.
  Vill du däremot läsa mer om mitt dagliga liv, kom gärna till simonzetterberg.se.

  ps. Jag tar naturligtvis glatt emot webuppdrag som fyller ett syfte för ditt företag, men ännu hellre träffar jag din arbetsgrupp ute någonstans för att slipa och hjälpa er mot att bli ett sammansvetsat, glatt och effektivt team :)

  /simon

  Kategori

  ,