qik eller bambuser?

Jag står ite i valet och kvalet, qik.com eller bambuser.com. Båda är kompetenta videostream-funktioner. Spontant så lutar jag åt bambuser, svensk och clean. Däremot är jag inte så förtjust i att symbianprogrammet för bambuser inte har några val efter varje sändning om jag ska ha den privat eller inte, eller hurvida jag vill twittra ut den. Vad har du för erfarenheter?

Postad via web


2 svar till ”qik eller bambuser?”

 1. Profilbild för Johan @ Bambuser
  Johan @ Bambuser

  I Symbian-applikationen kan du när som helst ändra public/private under settings. Vill du ha hela videon privat så lönar det sig att ändra det före du börjar, annars kan ju nån hinna se den.

  Du kan också ta Share när som helst under broadcasten och där twittra den, förutsatt att du länkat ihop ditt twitter-account med ditt bambuser-account via din Dashboard på websidan.

 2. Hej Simon!

  Valet borde väl vara givet ;-)

  Man har sedan tidigare kunnat auto-posta från Bambuser till Twitter o Facebook etc och vi har nyligen lagt till en funktion för att välja själv exakt när och hur man vill Twittra om en sändning (under sändningens gång) eller posta till t.ex FB för den delen.

  Kika här; http://bit.ly/cGgBNW och här; http://bit.ly/cfqHnD för att få reda på mer om hur du kan driva trafik till dina sändningar och till bloggen m.h.a Bambuser/Twitter/Facebook

  Att ändra mellan Privat/Publik i telefonen går bara att göra innan sändningen. Från en dator kan du dock göra det närsomhelst under eller efter en sändning.

  Mycket nöje :-)

  Mvh

  Jonas@bambuser.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *