Torsdag v42, viral marknadsföring, personligt varumärke & sex.com

En hel del läsnyttigt idag, om viral marknadsföring, vikten av personligt varumärke, social media filter failure, och skillnaden på twitter och facebook
 1. 24 Reasons When You Know You’re Over-thinking Social Media– Ok gott folk, självcheck om din socialmedie”intresse” har gått för långt..
 2. Hello world!– Grattis till ditt första inlägg ;-) Gå nu och fixa till permalänkarna.
 3. Sex.com säljs för 13 miljoner dollar– Man skulle varit lite snabbare att sno domäner i början.. Fast denna hade jag nog hållt i för att att jäklas.
 4. samhällsbyggnadsprocessen i Katrineholms kommun. – samhällsbyggnadsprocessen.. låter inte så skoj, men lite nyfiken är jag allt. Tack @kommunchef för tipset.
 5. 70-Terabyte Homemade Computer Can Hold 24 Million Songs [DIY]– Men varför? Jag jobbar på att inte behöva en hårddisk alls..
 6. Ta ditt personliga varumärke på allvar – det är din främsta tillgång– ok, en sak till som du måste läsa idag, måste om du på något sätt är beroende av ditt varumärke.
 7. I Want Viral and I Want It Now! | ComPRehension– Viral marknadsföring, ska du läsa något idag är det detta.
 8. The Difference Between Facebook and Twitter– Skillnaden mellan twitter och facebook..
 9. Dödahavsrullarna nu på nätet – gratis– Döda havsrullarna på nätet? Kan man använda google translate på den? Annars blir det lite lurigt.
 10. Otillåten inlåsning på gruppboende för barn – hd.se– ”mer personal” då är det ju svårt att spara pengar till investmentbolagen. Varför finns det inga föräldrakooperativ som driver sådan här verksamhet, ungefär som dagis etc?
 11. Visual Theater – How to Tell a Story Creatively– Riktigt bra video som visar vad man kan göra med en projektor i stadsmiljö. Tack @doktorspinn för tipset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *