Vad ska jag skriva om?

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Inte just i detta inlägget utan generellt. Dé poster som flest läser på min blogg handlar om att söka jobb. Men det är inget som jag är direkt intresserad av, eller vill skriva om.
I min hjärna hoppar massa regler upp, som att det måste vara nischat, supervalskrivet, personligt men inte privat, regelbundet, illustrerat, bla bla blaa..
Men jag vet inte om jag vill det, mina intressen är skiftande som veckans dagar. Nisch blir tråkigt i längden. Regelbundet skapar skrivkramp, supervälskrivet ännu mer av samma vara.

Planen framåt är att skriva varje dag, oavsett om vad. När jag här gjort det en månad så gör jag en utvärdering, det är ju faktiskt oböhörligt svårt att göra  en utvärdering utan att ha bra underlag att utvärdera..

Jo, så får det bli. Kommentarer och övrig feedback skulle verkligen uppskattas.

Må väl.
-simon

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *