Viva la Diskussion

I en kort mailkorrespondans med Jocke avslutade jag med frasen “Viva la Diskussion!”, istället för “Detta är mailat från min nokia”. Jag fick då förslaget att göra en t-shirt.

Sagt och nästan gjort, jag har nu tre snabba förslag om hur en sådan t-shirt kan se ut. Jag är helt öppen för förslag, maila gärna sådana till zetterberg@ximon.se. Om det blir en “Vinnare” så får du en t-shirt till inköpspris. Skulle det bli en rykande åtgång så kan du få en gratis, eller så gör vi det tillsammans.

viva

Tryckeri

Känner du till något tryckeri som har rimliga priser även i små upplagor?

Varför “Viva la diskussion”?

Diskussionen är det som gör sociala medier till just sociala medier. Den knyter ihop människor och ideér. Diskussionen vidgar vyer, berikar människor och organisationer.  Dumheter står inte längre oemotsagda, det sunda och det roliga sprids som löpeldar. Alla kan få en plats att tycka, tänka och reflektera; över livet, smink, politik och trender. Alla får dela med sig av det som ligger dom närmst.

Skriv en rad, gör någon glad, ett brev betyder så mycket

Plastbrickan vi hängde på brevlådan när jag var liten, hade just denna mening. Frasen dyker upp då och då i mitt minne och nu 23år senare har den slagit rot.  Nu kanske det inte är ett fysiskt brev, eller ens ett mail det handlar om, utan en kommentar på en bloggpost eller tweet.

Så kommentera, reflektera, tyck och tänk. Det betyder så mycket, både för individen och diskussionen.

Publicerat den
Kategoriserat som News

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *