Mina elva favoritappar (iphone)

”Självklart” använder jag Instagram, Facebook och foursquare..
Men utöver dessa så har jag några fler lite mer originella som gemene man kanske inte använder. Följande är utan innebördes beundran och jag står inte för om de kraschar dina konton eller din telefon.

 • Spotify, såklart.
 • Netflix, ett smidigt sätt att kolla på film och serier. Jo, det går att kolla på filmer med hyfsad behållning även på en iphone. Tryck i ett par bra hörlurar och släck ljuset så är du hemma.
 • Google maps, bra tjänst för att hitta rätt. Jag brukar använda den främst för att veta hur lång tid det tar för att gå någonstans. Den gissar riktigt bra. Jag brukar dock vara lite snabbare, men så har jag långa ben som google inte har lagt in i beräkningen.
 • Sleep cycle, jag gillar att föra statistik på mig själv av olika anledningar. Denna mäter hur bra jag sover och väcker mig när jag sover som lättast. Man kan även föra in lite egna frågor som man kan svara på. Om jag har ätit sent, snusat eller stressat. Dessa läggs in i statistiken så kan jag se hur det påverkar min sömn.
 • Funbeat, min favoritapp när det gäller att hålla koll på min träning. Den ser inte så pepp ut om man jämför med andra men den har tre fördelar. Ett, den har massa olika träningsformer. Två, man kan lägga in bilder och kommentarer på varje pass. Tre, de kompisar som du hittar där är ofta seriösa i sin träning.
 • Drafts, en fantastisk app som växer på en mer och mer. Klicka på ikonen och börja skriv. När du är färdig kan du dela vidare till Facebook, Twitter, mail, reminder, evernote, event, sms och typ 10 funktioner/appar till. Skulle jag radera alla appar utom fem så skulle denna vara en av de som klarar sig.
 • Hipstamatic, Instagram är kul, men vill du verkligen ha en utmaning och vill pilla med riktigt sköna och realistiska filter och linser så är detta fotoappen nummer ett. Helt och totalt utan den minsta tvekan.
 • Momento, om du vill samla alla dina flöden och lägga till egna privata kommentarer och bilder så är denna en hit. Jag har testat runt en massa, men denna vinner i slutändan.
 • Socialcam kan bäst presenteras som Instagram för video. Du kan lägga på filter, musik och rubrik utan krångel. Sedan kan du skicka den till facebook, youtube, tumblr och twitter. Den är lite instängd tycker jag men integrationen med Facebook gör den till en favorit.
 • Google drive, använder du google drive på datorn så är denna ett måste. Nu funkar dessutom ”excel”funktionen fint.
 • Cloudmagic, One to find them all.. Om du använder googles tjänster, evernote eller Dropbox (och en hel drös tjänster till) så är denna oslagbar. Vill du hitta något som du inte riktigt vet vart du lagt i molnet, med denna så hittar du.

Vilka är dina favoritappar?

Bloggpost #002 av #blogg100


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *