Fröken Elins, Helsingborgs bästa fik

Café i Helsingborg
Fröken elins café i Helsingborg

Precis runt hörnet där jag bor ligger Helsingborgs bästa fik. Det kan till och med vara det bästa fiket som jag varit på, någonsin. Jag bad självaste Elin själv att skriva några rader, något hon gärna gjorde.
Har inte varit där så det värt att besöka, oavsett var du bor.

Redan när jag som 7-åring fick min första kokbok (Kalle-Ankas kokbok) bestämde jag mig för att jag skulle ha restaurang när jag blev stor. Nu är jag stor, om än inte sådär jättegammal, och har mycket riktigt en restaurang. Vi kallar den för ”fröken elins”. På restaurangen serverar vi lunch på vardagar och har kvällsöppet några kvällar i veckan. Och på eftermiddagar och helger kan man äta kakor eller riktigt schyssta (och stora) mackor. Eller kan man ta en öl. Om man nu vill det.

Allra helst ser vi att folk trillar in på eftermiddagarna och bara hänger lite. Drar med sig polarna och umgås, lyssnar på musik, kanske spelar ett spel eller så. Är man hungrig så äter man, annars så låter man bli. Ta det lite lugnt, och var lite glad. Det behöver man ibland.

På fröken elins ska det både vara gott att äta – och gott att vara.

Postad via WordPress Android


2 svar till ”Fröken Elins, Helsingborgs bästa fik”

  1. Profilbild för fröken Elin
    fröken Elin

    Herregud vad tryckfels-nisse varit i farten. Är du säker på att din ”copy-paste”-funktion verkligen fungerar som den ska :P
    /fröken elin

  2. Jag lade upp den från mobilen.. Nu ska det dock vara ok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *