Tre favoritappar för Android

Jag har tre favoritappar som jag dagligen använder. Picplz, Todolist och spool.

Picplz, Instagrams kusin. Enkel att använda, bra filter och du kan dela vidare foton till facebook, tumblr, twitter, flickr, posterous, foursquare, dropbox och mixi.

Todolist, en avancerad gtd-app som du kan länka till toodledo. Toodledo kan för övrigt kännas överväldigande till en början och det tog flera gånger innan jag kom över tröskeln. Det är det dock värt, nu går inte en dag utan att jag fyller på, checkar av och håller reda på mina projekt. Appen finns även till Ipad.
För dig som vill ha en enklare app rekommenderar jag wunderlist som även finns till android, alla appleprodukter och webb.

Spool, är readitlater på steroider. Istället för att bara spara text så kan man även spara filmer för att se dessa offline. En räddare i nöden när jag pendlar mellan Helsingborg och Malmö.  Appen finns även till Ipad.

av Simon

Netizen och uteguide boende i Jönköping. Samlar, utvecklar och delar med mig av sociala medier, uteträning och lifehack. Du kan även hitta mitt professionella på Linkedin och mer personliga på twitter och facebook. E-post zetterberg@ximon.se

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *