Vill du vara med och PÅVERKA H+ framtida webb den 26/1?

Här dår du chansen att utforma en del av den framtida webben, passa på och berätta hur du vill ha det. Säger du inget nu får du inte säga något sen. 

Följande text har tagits från deras fanpage (på deras uppmaning)

Just nu arbetar vi på H+ med att bygga en ny webbplats som kommer att lanseras längre fram i vår. Onsdagen den 26 feb har du möjlighet att påverka den framtida H+ webben genom att delta i diskussioner på SHIP. Dina synpunter är viktiga för en lyckad framtida webb!

Fokusgrupp 1 – 26 januari kl 9.00 – 11.30 på Ship, Bredgatan 11
I denna grupp samlar vi representanter från allmänheten, politiker, journalister, studenter, föreningar och nätverk.

Fokusgrupp 2
– 26 januari kl 12.00 – 14.30 på Ship, Bredgatan 11
I denna grupp samlar vi representanter från våra samarbetspartners såsom arkitekter, konsulter, byggherrar och fastighetsägare som är med i något av våra pågående samverkansprojekt.

Fokusgrupp 3
– 26 januari kl 15.00 – 17.30 på Ship, Bredgatan 11
I denna grupp samlar vi er som på ett eller annat sätt berörs av H+ projektet, till exempel boende i närheten av H+ området, representanter för företag som bedriver verksamhet i eller i närheten av H+ området eller som äger mark eller fastighet i eller i närheten av H+.

Passar du inte in på någon av beskrivningarna ovan, men vill vara med ändå? Välkommen! För arbete i fokusgruppen utgår ingen ersättning utöver fika/lunch som H+ bjuder på.

Är du intresserad?
För att medverka i någon av fokusgrupperna anmäl dig med namn och vilken fokusgrupp du vill delta i via mejl till thereze.zetterberg@helsingborg.se på H+ kontoret så snart som möjligt, senast 21 januari. Hoppas att vi ses den 26 januari!
Thereze


Ett svar till ”Vill du vara med och PÅVERKA H+ framtida webb den 26/1?”

  1. […] att har varit med i deras fokusgrupper för deras nya web och sagt mitt så började jag fundera på hur deras fanpage stod sig gentemot […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *