Så använder jag min blogg. Min webbnärvaro del 2.

I serien, Mina rutiner, tankar och verktyg för sociala medier har jag hittils tagit upp hur jag använder twitter. Idag fortsätter jag med del 2, hur jag använder min blogg ximon.se.

Min blogg är min bas, här länkas allt ihop. twitter, google reader, flickr, youtube, bambuser. Har jag sagt något så borde det finnas att hitta här. Alla mina poster, sändningar och kommentarer.  Det innebär inte att jag bara för dialog på min blogg. Jag för dialogen där det passar, oavsett om det är min blogg, någon annans, facebook, twitter eller flickr. Ibland kan dock utrymmet på twitter vara lite snålt, då tar jag gärna över det till ett lämpligt ställe.

Jardenberg kommenterar Gittas bloggpost  med ingressen För oss som eventuellt surar för att vi blir kommenterade på fel ställe som vi själva inte har tänkt oss, finns det bara en sak att säga: boo f’cking ho! Sant som det är sagt!

Creative commons

Allt som finns på min blogg och har sitt ursprung där för du göra vad du vill med. För att göra detta tydligt så använder jag Creatives Commons. Versionen som jag använder är CC BY.

Creative Commons-licens 
Jag tycker att det är ett schysst sätt att dela med sig. Schyst men inte korkat. Jag hade ändå inte tjänat några pengar på sakerna här, däremot skrapar jag ihop lite rykte och publicitet genom att dela (nästan) fritt.

 

Kommenterat

Regelbundet delar jag samlingar av länkar med kommentarer. Detta är länkar skapas av google reader, samlas ihop av postalicious och postas samlat på bloggen. På sidan “kommenterat” däremot delas varje länk ut så fort det är skrivet.

 

Om mig

Till skillnad från pressinfo så är detta en lite mer personlig presentation.  Avslutningen på den sidan är jag sällsynt stolt över:

Det som skrivs här på ximon.se ska snarare ses som frågor, inlägg och påstående, snarare än fakta. En person sa till mig “du bjuder upp till dans”, det är precis det jag försöker göra, bjuda upp till dans i diskussionen.

Pressinfo

Hrm.. Jag fick en förfrågan från malmö om en workshop,de ville ha en kort text om mig och en bild. Taget, skrivet och skickat blev det, för att slippa det igen så satte jag upp en sida där folk och företag kan hämta färdig text och lämplig bild.

 

Slut, frågor?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *